PUBLICERAT 2018-02-12

På Grädda i Åre bakas det bullar!

Daniel Matthias driver Grädda i Åre sedan 12 år tillbaka

Här bakas det bullar och bröd med lokalanknytning. Man tillverkar även egen glass vilket är en stor del utav vardagen.

Det är den 31/1-18 och det är dags att summera Januarimånad och det finns högar med leveranssedlar på bordet som skall faktureras efter månadens slut.

Det hela började som en bageriverksamhet och idag har verksamheten utvecklats till att innehålla många trådar:

⁃ Bageri
⁃ Cafe
⁃ Galleri
⁃ Egen glasstillverkning
⁃ Leverans utav glass
⁃ Catering till företag
– Leveransbageri till kunder i Åre-Östersund-Duved

Under jul, sportlovs- och påskveckorna är det full rulle i bageriet. På sommaren är det helt galet mycket att göra eftersom den egna glasstillverkning lockar till sig många gäster.

Åre förknippas vanligtvis med skidåkning på vinterhalvåret. Men Åre har även utvecklats till en sommaraktivitetsort. Därför kan Grädda  årligen sysselsätta 4,5 personer på heltid.

När företagen vill ha toppkvalitet på sin catering ringer man till Daniel som med sin fingertoppskänsla alltid levererar.

När nu företaget har flera ben att stå på rullar det på, året om. Det känns som Daniel verkligen har hittat en livskvalité genom sin verksamhet.

Vi frågar honom; Men vad gör du om du blir sjuk?

Daniel plockar fram ett papper och visar mig. Det här är min sjukförsäkring. Jag får snabbt hjälp och kan snabbt komma i jobb igen!

Vi behöver Din röst - bli medlem i Småföretagarnas Riksförbund du också!

 

 

Här hittar du alla medlemsförmåner.

 

 

 

 


Andra intressanta historier

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.