PUBLICERAT 2019-10-23

Vi firade vår 10:e Attitydresa med att besöka Söderköping.

Vi träffar Anne-Louise Kroon från CoOperate Coffice

Efter ett samtal med en inbjudan från en av våra medlemmar, Anne-Louise Kroon bestämde vi oss att hålla vår 10.e Attitydresa i Söderköping. Anne-Louise hade läst om Attitydresan i vår medlemstidning Bra Affärer och kände att vårt koncept passade perfekt in i allt som händer i Söderköping. 
Det var ett gott gäng med många småföretagare, politiker samt tjänstemän som deltog i vårt frukostmöte som mynnade ut i otroligt många tankar, idéer och framtidsvisioner.

Vi på Småföretagarnas Riksförbund ser framemot ett nytt besök med Attitydresan under hösten 2020 hos Anne-Louise och CoOperate Coffice. Anne-Louise är en sann företagsam inspirationskälla och initiativtagare till Attitydresans besök i Söderköping. ​Dessutom är Anne-Louise en hängiven medlem i Småföretagarnas Riksförbund med sin verksamhet och företaget CoOperate Coffice.

Ett Vlogg-samarbete med En Företagares Vardag

Prenumerera gärna på Småföretagarnas Vlogg med att fylla i dina uppgifter nedan. Eller lämna gärna oss med ett meddelande om du vill få din småföretagshistoria och företagsvardag berättad.


Andra intressanta historier

För att skapa bättre förutsättningar.

Bli medlem