Qred Företagslån

1 000 kr medlemsrabatt på företagslån

Qred Företagslån erbjuder enkla och smidiga företagslån till dig som inte vill krångla med banken.
• Företagslån upp till 500.000 kr
• Inga dolda kostnader
• Snabbt svar
• Ansök enkelt på qred.com

Erbjudande till medlemmar i Småföretagarna:
• 1 000 kr rabatt på första fakturan
• Gratis betalningsskydd vid sjukdom

 

Om Qred Företagslån
Småföretagen är ryggraden i svenskt näringsliv. 4 av 5 nya jobb skapas av småföretagare. Vi vill hjälpa småföretag att växa. Vi vet av egen erfarenhet hur svårt och krångligt det kan vara för företag att finansiera sin verksamhet. Blotta tanken på att behöva redovisa affärsplaner, budget, bokslut och verksamhetsberättelse ger en knut i magen. Vi vill att det ska vara lika enkelt att ta ett företagslån som att köpa en bok på nätet.
Det ska inte behöva ta mer än ett par minuter!

Vi som jobbar på qred äger och finansierar företaget tillsammans. Vi har inga riskkapitalbolag, mediekoncerner eller banker bakom oss, vilket betyder att vi är extra måna om våra kunder.
De pengar vi lånar ut har vi själva jobbat ihop. Ni är vårt allt. Vi finns här för er, inte tvärt om!
Vi är registrerade för utlåningsverksamhet hos Finansinspektionen och vi använder samma säkerhetssystem som flera av de stora bankerna.
Har du frågor? Ring oss på 020-150 333 eller maila till support@qred.com så berättar vi mer.

Om medlemserbjudandet
Medlemmar i Småföretagarna som ansöker om företagslån på qred.com/se och vid ansökan anger att de är medlemmar i Småföretagarna erhåller 1000 kr rabatt i form av ett avdrag på första avbetalningen.Erbjudandet gäller endast nya kunder. Betalningsskydd vid sjukdom innebär att låntagaren har rätt till anstånd med amorteringar i upp till 12 månader vid 100% sjukskrivning av den person som tecknade firman mot uppvisande av läkarintyg. Betalningsskyddet är inte giltigt för förhållande som låntagaren kände till när ansökan gjordes.

 

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.