Påhlmans Handelsinstitut

20 % rabatt på kursutbudet, öppna och online

Påhlmans Handelsinstitut erbjuder kurser och utbildningar i ekonomi, juridik och HR. Sedan vi grundades 1881 har Påhlmans Handelsinstitut hjälpt över 300 000 personer att komma vidare i sina karriärer! Något som är unikt för oss är kombinationen av teori och praktik, vilket uppskattas av våra deltagare.

Vår långa erfarenhet, våra handplockade lärare och de näringslivsanpassade utbildningarna gör oss till ett självklart val för dig som vill utvecklas vidare.

 

 

Utbildningar och kurser
Vi erbjuder ett stort antal kurser och utbildningar inom ekonomi, juridik och HR. Det breda utbudet gör att du som egenföretagare själv kan plocka ihop de kurser du behöver för att skaffa dig spetskompetens och fördjupade kunskaper. Både du och ditt företag kommer att bli starkare när du t.ex. förstår alla poster i i årsredovisningen eller själv kan sköta din bokföring. Alla våra lärare är yrkesverksamma inom de ämnen de undervisar i, så du kommer att få en branschnära utbildning när du investerar i dig själv.

 

 

 

 

 

 

 

 

Online
Vill du bygga på dina yrkeskunskaper utan att behöva ta ledig från jobbet? Då är våra onlinekurser ett perfekt val. Här får du tillgång till allt kursmaterial från dag ett och kan kontakta din lärare en gång om dagen via kursplattformen. Det finns möjlighet att göra tentamen efter avslutade kursdelar och samtliga Onlinekurser har löpande starter – ett perfekt studiealternativ för dig som är egen!

Påhlmans Handelsinstitut är en del av Medborgarskolan.

Logga in och ta del av rabattkod

Var vänlig ange ditt organisationsnummer.

För att skapa bättre förutsättningar.

Bli medlem