Billecta AB

Billecta är en faktureringstjänst som automatiskt skickar ut, bokför och övervakar dina fakturor.

Med Billecta slipper du allt onödigt arbete kopplat till din fakturering. Du skapar fakturor med några få klick och väljer hur den ska levereras.
Till skillnad från andra faktureringstjänster är det du själv som är betalningsmottagare, inga onödiga omvägar via klientmedelskonto!

Du får dagligen uppdaterade rapporter på om dina kunder har betalat eller inte och skulle det mot förmodan vara så att din kund inte betalar i tid ingår kostnadsfri kravhantering.

 

  • Enkel fakturering
  • Automatisk bokföring
  • Kostnadsfri kravhantering

Hos oss på Billecta betalar du ingen startavgift eller månadskostnad och du har ingen bindningstid.
Ta del av ditt erbjudande här 
Du betalar enbart per skickad faktura och som medlem i småföretagarnas riksförbund betalar du endast 7 kr per faktura (+6 kr i eventuellt porto). När du skickar din faktura med Billecta ingår alltid avstämning av inbetalning, aktuell bokföring och kostnadsfri kravhantering.

Billecta AB grundades i april 2014 med övertygelsen att fakturering kan göras enklare, smidigare och roligare. Tjänsten är utvecklad helt efter användarnas önskemål och får både små och stora företag att ta kontroll över sin fakturering. I dag fakturerar hundratals företag med Billecta vars problem med övervakning av inbetalningar och bokföring är ett minne blått.

Kontakta oss
Tel: 08-400 20 290
E-post: kundtjanst@billecta.com
Läs mer på www.billecta.com

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.