Billhop

Billhop är en svensk betaltjänst där företag kan använda sig av sitt kort för att betala sina fakturor. På de flesta svenska betal- eller kreditkort har man mellan 30-60 dagar räntefri kredittid.

Genom att betala sina räkningar med kort skjuter man på sina kostnader och slipper därmed ligga ute med pengar till dess att man fått betalt av sina kunder. Dina leverantörer får betalt direkt och du slipper kompromissa med din likviditet.

 

 

 

Varför använda Billhop

Som småföretagare har man nog med saker att fundera på – likviditeten ska inte behöva vara en av dem. Billhops ambition är att förenkla det administrativa arbetet och låta småföretagare skjuta upp sina kostnader till dess att de har fått betalt av sina kunder.

Förbättrad likviditet och ökad flexibilitet

Det finns många anledningar varför det kan vara smart att se över sin likviditet och sina betalflöden. Att använda Billhop möjliggör att man bland annat:

  • Slipper ligga ute med pengar till sina leverantörer innan man fått betalt av sina kunder
  • Frigör kapital som man kan investera i nya projekt och växa verksamheten
  • Får bonuspoäng på sina köp som man kan boka resor, hyrbil eller annat för i tjänsten*.

I jämförelse med andra likviditetslösningar som factoring och korttidslån har Billhop flera fördelar:

  • Väsentligt lägre pris än andra lösningar eftersom vi inte tar några administrationsavgifter eller andra dolda avgifter.
  • Du slipper försämra dina kundrelationer vilket ofta sker när man tvingas sälja fakturor till tredje part.
  • Du slipper ansöka om nya lån eller gå igenom betungande administrativa processer – du utnyttjar ditt befintliga kort.
  • Komplett flexibilitet – du väljer själv vilka fakturor du vill betala via Billhop.

Exklusivt erbjudande till medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund

Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund får ni rabatt på serviceavgiften, samtidigt som tilläggstjänsten Billhop PRO ingår gratis.

Billhop PRO är en samling extrafunktioner för att göra det ännu enklare för småföretagare att få koll på sin likviditet. Automatiserade betalningar från affärssystem samt förbättrad redovisning och statistik är några av funktionerna som ingår. Billhop PRO utvecklas ständigt och nya funktioner tillkommer kontinuerligt. Som medlem i Småföretagarnas Riksförbund kommer du alltid ha tillgång till de senaste verktygen för att förenkla din likviditetshantering.

*Om du får bonuspoäng på dina köp beror på vilket kort du använder och vilket avtal du har med din kortutgivare. Du kan läsa mer om bonuspoäng och förmåner på billhop.se

Web:www.billhop.se
E-post:help@billhop.se
Tel:08-41058540

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.