Friskonomen AB - Friskvård för alla arbetsplatser

Trött? Ont i axlar, nacke rygg eller musarmsproblem? Det finns en lösning för ditt företag som ger smärtlind-ring, förebygger skador, ökar effektiviteten och skapar trivsel!

Friskonomen AB är ett företag som arbetar med ett Friskvårdskoncept för alla typer av arbetsplatser. Massage i världsklass i kombination med mental återhämtning.

Fuji Cyber Relax massagefåtöljer är medicinskt certifierade och har helt unika program både för förebyggande problem som förebyggande åtgärder. Perfekt för massage i nacke och axlar samt förebyggande mot rygg- och musarmsproblem, ischias och domningar i armar och ben.

 

 

De är enkla att ställa in i automatprogrammen för hel-kroppsmassage, helkroppsstretch eller riktad massage mot nacke, ländrygg, bröstrygg eller sätesmuskulaturen. Med stöd av våra massageterapeuter tar vi också fram specialprogram för olika massageområden.

Massagefåtöljerna kan ställas in för både elitidrottare som kräver rejäl massage och för personer med fibromyalgi eller andra problem som kräver mjukt behandlande massage.

Via Friskonomens hemsida kan man via sin mobil med hörlurar koppla in antingen avkopplingsmusik eller mental träning via Olof Röhlander. Medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund har 20% rabatt på hyra eller köp av massagefåtöljer med koncept.

För att ta del av erbjudandet, uppge ert medlemsnummer vid kontakt.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.