Lev livet! – Utan glasögon och linser.

Varje år hjälper Memira tusentals människor att leva livet utan glasögon och linser. Vi korrigerar alla typer av synfel – på människor i alla åldrar. En investering som ger stor glädje och som oftast lönar sig i längden. 3 av 4 bär idag glasögon eller linser helt i onödan – ta reda på om du är en av dem.

Memira är störst i Skandinavien på ögonlaser och linsbyte. Vi har ett 40-tal kliniker och våra kirurger har opererat mer är 400 000 ögon.  Oavsett om du är närsynt, översynt, har astigmatism eller har blivit ålderssynt, har vi behandlingar som kan hjälpa dig.


 

Erbjudande till medlemmar i Småföretagarnas Riksförbund

  • Gratis undersökning för att se om du kan operera dina ögon, värde 450 kr
  • Rabatt på operationen

Besparing och trygghetsgaranti

Utöver den enorma frihet det innebär att få leva livet utan glasögon och linser, är en synkorrigerande operation också en ren besparing. Ögonlaser för mellan 29 900 kr och 35 900 kr, det är vad du betalar för kontaktlinser eller glasögon under ca 6 år. Med vår Sparkalkylator kan du räkna ut hur mycket just du kan spara.

I priset för din synkorrigerande operation ingår även vår unika Trygghetsgaranti, vilket bland annat innebär fria kontroller och eventuell kompletterade behandling, i upp till fem år. Våra kunder ska känna sig trygga med att vi tänker uppnå bästa möjliga resultat utan att det innebär tillkommande kostnader.

Varmt välkommen till Memira!

Logga in med ditt medlemsnummer nedan för att ta del av erbjudandet.

 

Var vänlig ange ditt organisationsnummer.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.