Koll på kontoret med Gardio kamerabevakning och larm

Med Gardio får Du total koll på vem som rör sig i lokalerna när Du inte är där. Undrar Du när städfirman kom och gick, eller om det var folk på kontoret igår natt? Gardio använder HD-kameror som sensorer så Du får koll på alla händelser, med bilder till Din telefon och loggbok på Mina Sidor. Händer det något som inte skall hända på kontoret så väljer Du själv om Du vill ha hjälp av väktare. Larmet är kopplat till Svensk BevakningsTjänst som finns där för Dig alla dagar dygnet runt.

Du installerar superenkelt själv eftersom Du ser på larmpanelen vad kamerorna ser. Användare lägger Du enkelt till på Mina Sidor, och när någon slutar tar Du lika enkelt bort dem igen. Alla användare väljer sin egen PIN-kod, så nu slipper ni lappen med larmkoder på väggen…

 
Och Du, skaffar Du Gardio hemma också så får Du total koll med en enda inloggning!

 

Medlemsförmån: Vi bjuder medlemmar på startavgiften

Vi bjuder medlemmar i Småföretagarna på startpaketet med en larmpanel, en larmövervakningskamera, centralenhet och larmskyltar, vilket innebär en rabatt på 1584 kr + moms. Du betalar endast 169 kr + moms per månad (även om Du skaffar fler kameror).

Rabatt för dina anställda

Skaffar Du Gardio på företaget så bjuder vi Dig och även Dina anställda på startavgiften för att skaffa Gardio hemma. Det är en rabatt på 1980 kr per installation inklusive moms.

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.