Småföretagarnas Riksförbund

Småföretagarna gör skillnad!

Mikroföretagarens vän i medvind såväl som motvind

Småföretagarnas Riksförbund har skapats och drivs av småföretagare.  Att vara företagare är för många ett kall och en livsstil. Det finns fortsatt mycket att uträtta för att skapa ett företagsklimat i världsklass, t ex LAS och andra för småföretagare angelägna frågor. På Småföretagarna gör vi skillnad genom att bygga relationer med våra makthavare, oavsett politisk färg. Vi vill ge dem en inblick i en företagares liv och vardag. Förståelse är en förutsättning för förändring.  För Småföretagarnas Riksförbund är ingen fråga för liten. Förmodligen är du inte ensam om ditt spörsmål eller oro. Kontakta oss, så ska vi se vad vi kan göra.

Vi på Småföretagarnas Riksförbund är stolta och glada över att ha fått förtroendet att företräda 30 000 småföretag. Vårt arbete bedrivs av styrelsemedlemmarna, vilka själva är aktiva företagare. Vi tror att det ökar förtroendet för oss som förbund. Vi är ödmjuka inför vårt uppdrag och tar våra arbetsuppgifter på allra största allvar. Inte bara för din skull, utan för vår egen.

Medlemsavgiften är en möjliggörare för oss att kunna hålla en hög servicegrad i vårt idoga arbete med att göra skillnad för våra medlemmar – och skapa ett företagsklimat i Sverige som håller världsklass!

 

Bli medlem
Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.