A-kassa

Småa Banner

Med en A-kasseförsäkring vågar du satsa på ditt företag!

Varje år startar fler än 20 000 personer i Sverige ett nytt företag. Tre av fem företagare saknar dock medlemskap i en a-kassa. Detta trots att reglerna inom arbetslöshetsförsäkringen omfattar såväl dig som företagare som anställda. För endast 128 kronor i månaden kan du söka ersättning då inga åtgärder vidtas i verksamheten, alternativt vid avveckling eller konkurs. Inte bara du själv, utan även familjemedlemmar som är verksamma i företaget, kan bli medlemmar i SMÅA.

SMÅA är Sveriges största a-kassa för företagare och vi försäkrar företagare inom alla branscher och organisationsformer. Efter tolv månaders medlemskap har man kvalificerat sig för den inkomstrelaterade delen av arbetslöshetsförsäkringen,  det vill säga 80 % av den tidigare inkomsten, som högst 910 kronor om dagen. Under de tolv första medlemsmånaderna kan man vid arbetslöshet få ersättning från grundförsäkringen, som högst 365 kronor per dag.

Vill du veta mer om den trygghet som arbetslöshetsförsäkringen erbjuder för dig som företagare, läs mer på vår hemsida www.smakassa.se

Om du fyller i vårt medlemsformulär  direkt kan du bli medlem från och med den första i den månad vi får din ansökan.

Välkommen  till Sveriges största a-kassa för företagare!

smaalogga

För att skapa bättre förutsättningar.

Bli medlem
Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.