Småföretagarnas Riksförbund
Småföretagarnas Riksförbund

Gratis rådgivning för företag

Vår företagsrådgivning

Småföretagarnas Riksförbund erbjuder alla medlemmar gratis telefonrådgivning upp till tre tillfällen per år (20-30 minuter/tillfälle). Vi hjälper dig med allt från affärsjuridisk rådgivning och företagscoachning till frågor om redovisning och allmän företagsrådgivning. Hos oss får du alltid snabb återkoppling och professionella råd enligt gällande regelverk!

 

Bli medlem

Ring oss på 042-34 28 50 eller mejla till info@smaforetagarna.se så hjälper vi dig med din medlemsansökan. Självklart kan du också fylla i vårt medlemsformulär direkt på hemsidan. Välkommen!

 


 

”Vi kände oss tryggt och proffsigt omhändertagna.”
Rune Karlsson | Grenna Tryckeri AB

”Jag framför mitt varma tack för den snabba och effektiva hjälp jag fick av er rådgivningspanelen genom Wiggo Lindgren. En abonnemangsförsäljare vägrade att ändra en order. Men efter Wiggos telefonsamtal ändrades det snabbt och ordern makulerades.”
Emelie Tingström | Begravningsbyrån Grindstolpen i Uppsala

Från en medlem som fått hjälp i ett besvärligt kravärende har vi fått följande mail:

”Hej Wiggo. Jag har nu fått in pengarna på kontot.
Jag och Ragnar vill tacka dig för all hjälp vi fått.
Vi är mycket nöjda.”
Mats Wigh | reklambyrån.se i Stockholm

”Jag tackar för snabb och bra service, där er insats löst mina problem.”
Niklas Wellbäck | Niklas Skräddare

”Mycket nöjd och tacksam för den snabba hjälp jag fick av Småföretagarnas rådgivning.”
Lilia Botvalde Branth | City Städ i Limhamn, tel 040-238 686

”Jag är mycket nöjd med rådgivningen som fungerade precis som utlovats.”
Johan Lundgren | Göthes Glas i Danderyd AB, tfn 08-755 85 47

”Vill dela med mig av den utmärkta service och hjälp som jag fått av advokat Wiggo Lindgren och Småföretagarnas Riksförbund. När vi hade stora problem med ett avtal och företaget inte levererade vad som utlovats, utan gav oss enorma förluster samt stora kostnader när vi blev stillastående i vårt kassa/bokningssystem, tog jag kontakt med Wiggo och Småföretagarnas Riksförbund där jag som medlem fick en möjlighet till hjälp. Det gick jättefort och vårt avtal hävdes så vi kunde gå vidare i vårt företag och därmed slippa en massa besvär och höga kostnader i årtal framåt. Idag har vi et nytt och väl fungerande avtal med ett företag som verkligen levererar och är problemfria. Så vill jag rikta ett Stort Tack för all den ovärderliga professionella hjälp som vi fått av Småföretagarnas Riksförbund. Utan er hade vi inte kommit vidare.”
Siv Öberg | Medlem i Småföretagarnas Riksförbund

”Har vid ett par tillfällen pratat med advokat Wiggo Lindgren gällande en faktura från företaget snabbsök.nu som ingår i Camesa-gruppen. Genom ett vilseledande telefonsamtal fick jag en faktura från dem, och då jag vägrade betala fick jag flera betalningspåminnelser och sedan gick ärendet till Kronofogden. Jag har hela tiden bestridit deras krav eftersom jag anser mig ha blivit lurad genom ett vilseledande telefonsamtal. Har idag med posten fått ett beslut från Kronofogdemyndigheten där det står att målet avskrivs eftersom sökanden inte inom förelagd tid har begärt att målet skall överlämnas till tingsrätt. Jag har alltså ”vunnit” och skulle uppskatta om ni informerar Wiggo om detta och samtidigt ännu en gång framför mitt varma tack till honom för hans moraliska stöd. Det är skönt att ha någon att vända sig till när man hamnar i ”klorna” på skojare, som jag anser att företaget snabbsök.nu måste betecknas som. Tack för hjälpen alltså.”
Christina Färnefalk | Färnefalk Consult

 

Den här webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs mer här.