Småföretagarnas

Start-paket

EN VERKTYGSLÅDA FÖR DIG
SOM ÄR PÅ VÄG ATT STARTA EGET


Vi på Småföretagarnas Riksförbund har nu tagit fram ett unikt paket av verktyg för dig som är på väg in i företagandet. Detta oavsett om du väljer att starta din företagsresa som enskild firma eller aktiebolag vill vi ge dig dem bästa förutsättningarna att lyckas med ditt företagande. Vi ska kunna ge dig möjligheten till enkel, trygg och lönsammare uppstart av ditt företag, oavsett om det är juridisk rådgivning, försäkringar, bokföring, en bra hemsida, erbjudanden och rabatter eller ett rejäl bollblank i form av mentorskap.

Vad ingår i Start-paketet?

Alla verktyg samlade på ett ställe för

För att kunna behandla din beställning utav vårt Start-paket gäller det att du fyller i formulären korrekt och att du vid beställning samtycker våra köpvillkor nedan.

Du kan teckna vårt Start-paket som privatperson eller som företag om du redan har hunnit registrera ditt företag.

Priset är 695 SEK per månad exklusive moms.

Betalning sker månadsvis med 20 dagars faktura.

Endast fakturabetalning är just nu tillgänglig.

Fakturan genereras som PDF och skickas digitalt till den e-post adress du har angivet.

Överlåtelse av Start-paket till företag du själv har startat är möjligt endast om du inkommer med e-post om detta till oss på kansliet: info@smaforetagarna.se

Ditt Start-paket aktiveras när din första inbetalning kan bekräftas. Information om detta skickas till dig via den e-post du har angett.

Uppsägningstiden för Start-paket är 3 månader eller 90 dagar och löper månadsvis.

Start-paket får lov att brukas som enskild firma eller aktiebolag fram till andra årsbokslutet eller max. 2 miljoner SEK i årsomsättning.

Enkelt
Avtalsmallar
Bokföring
Fakturahantering
Tryggt
Företagsförsäkring
Mentor
Juridisk rådgivning
Lönsamt
Hemsida
Rabatter
Unika erbjudanden

Se vad Start-paketet innehåller genom att bläddra i vår online publikation ovan eller ladda ner den som PDF.
LADDA NER HÄR

Start-pakets fulla potential !

Du sparar du 14 231:- på två år.

* på två år med totala beloppet á 30 911:-

* för att kunna nyttja ActiVisions hemsida-erbjudande krävs det SLA Business abonnemang á 333:- / mån, som innehåller: hosting, domän, / e-post hantering, tekniska uppdateringar och ett lätt hanterligt verktyg för att kunna uppdatera & administrera

Exponera ditt nystartade företag mot 32 000 företag.

Med erfarenheter från våra medlemsföretag förstår vi hur viktigt uppstarten av ett företag är. I Start-paketet ingår det ett medlemskap Småföretagarnas Riksförbund där du även får möjligheten att exponera ditt företag mot 32 000 andra företag som vi företräder. Du får tillgång till ett unikt nätverk att exponeras mot och ett riksförbund som bär företagsamhetens hjärtefrågor.

Mentorskap

Som egenföretagare och styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund har utvecklingen av vårt Start-paket varit en hjärtefråga för mig. Det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att ta steget in i företagandet.
Lars Strömberg
VD, Solspecialisten AB & Styrelseledamot, Småföretagarna

om Småföretagarna

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som företräder småföretagare inom alla branscher. Vår huvudsakliga uppgift är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för våra medlemmar.

Organisationen företräder cirka 32 000 småföretag och är en vass aktör i den politiska debatten när det gäller att förbättra småföretagares villkor. 

För att skapa bättre förutsättningar.

Bli medlem