Småföretagarnas

Start-paket

0
MENTOR
0
VERKTYGSLÅDOR
0
DU SPARAR
0
FÖRETAG I NÄTVERKET

NU LANSERAD - ANMÄL DITT INTRESSE

Vi vill kunna skicka dig all information om vårt Start-paket via e-post. 

Vänligen registrera din e-post och samtidigt ta del utav förhandsinformation och förmånligare erbjudande för en ”early-bird sign-up”.

Att registrera din e-post är inget bindande köp utan ett enkelt sätt för dig att överblicka allt som ingår i vårt unika Start-paket.

Vad ingår i Start-paketet?

Enkelt
Avtalsmallar
Bokföring
Fakturahantering
Tryggt
Företagsförsäkring
Mentor
Juridisk rådgivning
Lönsamt
Hemsida
Rabatter
Unika erbjudanden

Alla verktyg samlade på ett ställe för

Som egenföretagare och styrelseledamot i Småföretagarnas Riksförbund har utvecklingen av vårt Start-paket varit en hjärtefråga för mig. Det ska vara enkelt, tryggt och lönsamt att ta steget in i företagandet.
Lars Strömberg
VD, Solspecialisten AB & Styrelseledamot, Småföretagarna

Mentorskap

Exponera ditt nystartade företag mot 32 000 företag.

Med erfarenheter från våra medlemsföretag förstår vi hur viktigt uppstarten av ett företag är. I Start-paketet ingår det ett medlemskap Småföretagarnas Riksförbund där du även får möjligheten att exponera ditt företag mot 32 000 andra företag som vi företräder. Du får tillgång till ett unikt nätverk att exponeras mot och ett riksförbund som bär företagsamhetens hjärtefrågor.

om Småföretagarna

Småföretagarnas Riksförbund är en intresseorganisation som företräder småföretagare inom alla branscher. Vår huvudsakliga uppgift är att skapa en enklare, tryggare och mer lönsam vardag för våra medlemmar.

Organisationen företräder cirka 32 000 småföretag och är en vass aktör i den politiska debatten när det gäller att förbättra småföretagares villkor. 

Vi har skapat ett unikt paket.

Vad innebär det att du registrerar dig?

Registrering

  • Du registrerar dig via e-post för att ta del utav sammanfattade info. via PDF. Registreringen är endast en intresseanmälan och är inte bindande till ett köp.

E-Post

  • Vi skickar dig e-post med en länk där du kan ladda ner PDF med all information om Småföretagarnas Start-paket och håller dig informerad om dess lansering.

Nerladdning

  • Efter att du har laddat ner din PDF får du vidare ta del av all förhandsinformation och "early-bird" förmåner för att ha tidgt visat intresse för vårt Start-paket.

För att skapa bättre förutsättningar.

Bli medlem